tekan dan pilih

✿◕ ‿ ◕✿ pilih dan click DI ATAS ✿◕ ‿ ◕✿

time


HEY! pkembgan tbaru!!

get this widget here

kalau suke like la :)

nuffnang

Tuesday, 16 August 2011

SINGLE sebenarnya UNTUNG!


bukan nak kata yang couple ni x best.cube kite renungkan.why single is better?


1.Belajar hidup berdikari

.cuba bayangkan,kalau hidop berpasangan ni mesti kena ada dye,contoh: biler korang kuar ngn bf/gf korang mesty korang nak suruh die teman la, tolong itu la ini la,kesian kt si dia yang melayan karenah kite.memang sweet.pkir balek satu ary nanti mesti dye "fedup".untung la kalau g shoping n g mane2 tmankan.better kiter g ngn kawan2 pndapat pompuan ngn pompuan lg bagus sebenarnya.lau gi sendiri lagi bagus,x dela kawan kiter tu tunggu kite nak pilih barang tu lame.


2.Tak payah nak pikirkan si die.

bukan sebab nak jadi selfish,cube pkr balik.lau kite ade pikir pasal dye,dye ade pkir tak pasal kite? mmg la die pon ade.takat sampai meleleh jiwang.tp lau dye layan bola ke.mesti dye pentingkan itu kan??lelaki ni sbnarnyer simple.lau kite serabootkn kpale dye mmg da x pkr sgt kiter.yang pompuan plak,mesty utamekn dye dulu kan? huhu


3. Duet


maaf lau ckp yg lelaki ni sekarang suke kongsi duet ngan pasangan dye.da tak macam dulu gentle.dunie ni da terbalik la kn3? ok la,bagi lelaki lau korang gentleman mesty korang kena sediekan duet tok belanja.lau dye nak mewah??cne?? huhu sendri mau engat..bukan senang nk jaga anak orang ni..kalau single x dok da nak pkir ekau..duet,duet aq.its about money


4. Kerjaya


percaya tak perempuan lebih bekerjaya berbanding lelaki.sebenarnya perempuan bila da dapat peluang tok dye,dye tak akan tinggalkan kerjaya itu.abeslah korang kalau lelaki,kot2 ade yang better dr korang camane?n biler korang single,mesti tak yah pening2 pikir pasangan korang tu yang merajuk.gadoh.amek tahu tu.senang korang nak wat keje kan.. anty nak wat keje melamun je keje.pastu terpaksa ponteng keje sehari sbb nak date -.-



5.Hidup bebas

bukan sosial ek,maksodnye x dikongkong oleh pasangan korang.kalau ade pasangan korang yang asik kongkong je rimas kan??tak de orang nak jelez bila kite nak bergaul ngn sape2.


6.Skendel


saya single tp banyak skendel.oh no,bukan maksd nak merampas kekasih sape2..juz Kawan.skendel tu sbnarnya kawan tp mesra.mesra itu lebih kurang peramah.tak salah kan lau nak berkawan ngn sape2 pon.x da orang nak jelez kan?jus kt dorang punya pasangan la..ok lau camtu kawan juga pasangan dorang.kang tak pasal2 terjejas persahabatan korang.opss bukan cinta 3 segi okey..

ni pon terpulang kepada individu tu sendiri.ini pon berdasarkan pegalamn masing-masing oke :)

No comments:

Post a Comment

aip!COMMENT LA! :)