tekan dan pilih

✿◕ ‿ ◕✿ pilih dan click DI ATAS ✿◕ ‿ ◕✿

time


HEY! pkembgan tbaru!!

get this widget here

kalau suke like la :)

nuffnang

Monday, 9 March 2015

assalamualaikum

maaflah nak bagi tau tempahan raya akan tutup pada bulan 4.jaga si kecik.tapi kelas jahitan berjalan seperti biasa









Tuesday, 6 January 2015

Pakaian untuk anakku


Hello 2015, rasa macam kejap je masa berlalu,2 nov 2013 menjadi kenangan pabila aku digelar sebagai seorang isteri dan juga 2014 lahirlah puteri sulung ku mariyahanmani 2 Ogos 2014.tarikh due 22hb tah cmana Ye.lepas jugak siapkan tempHan raya.lahir normal 2.7kg masa raya pulak tu.alhamdulillah dye x banyak ragam.n tak ada penyakit kuning.amalkan lah membaca al-Quran time mengandung.insyaallah Allah mempermudahkan.lagi satu berbuat baik dan berbakti kepada IbuBapa.
Banyakkan berzikir.antara surah pilihan ibu mengandung ialah

1.alfatihah
2.ayat kursi
3.tiga qul
4.surah yassin
5.surah al taubat
6.surAh yusuf( anak soleh,sihat,sempurna)
7.surah luqman (anak taat)
8.surah maryam (anak sabar)
9.surah al-nahl ayat 78 (anak berdisiplin)
10.surah hujurat (banyakkan susu ibu)
Solat 5 waktu

Time komtrakstion memang sakit.nak tunggu baby kua amalkanlah baca ayat kursi dan zikir Al anbiya "laillahaillaantasubhanakainnikuntumminazolimin" aku lagilah time maghrib seseorang dalam wad bersalin.nurse g solat dulu.kenangan tak boleh lupa time husben nangis SBB mak ayah dye dah meninggal .aq rasa sgt time dye rasa.bila anak da kua dye tak nangis nurse bawak dye mAndi tido.yAallah nikmat Allah bagi tu terkilan rasa.now im happy SBB anak aku ni suka sangat senyum .hehe

Oleh itu daku jahit lah baju dye SBB newborns saiz baju sangatlah besAr..

🔽
Time tunang nikah n sanding.buat sendiri baju.hehe


 Pas abis pantAng jahit headband tgk tu tido pon tersenyum
2month





Skirt pleat