tekan dan pilih

✿◕ ‿ ◕✿ pilih dan click DI ATAS ✿◕ ‿ ◕✿

time


HEY! pkembgan tbaru!!

get this widget here

kalau suke like la :)

nuffnang

Monday, 28 November 2011

untuk awak


awak,
hari ini awak nampak serabut,
semua orang kutuk,
tapi..
ada gak hati yang puji,
jadi
u can alyaws cound on me.

awak,
hari ini awak senyum kat saya, :)
tapi..
saya buat-buat tak nampak
padahal..
nak elak dari pengsan

awak,
hari ini awak datang kelas saya,
tapi..
saya buat bodoh je
padahal..
bumi ni rasa macam dah tak cukup graviti.

awak,
hari ini awak nampak cute,
semua orang puji,
tapi saya puji dalam hati,,
padahal..
nak je jerit sekuat hati.

awak,
hari ini saya senyum kat awak..
tapi..
awak jalan depan saya
jadi..
senyum pun tak guna :(

awak..
hari ini saya tego awak
tapi saya tego dalam hati
nak elak dari berhenti beborak..

awak..
hari ini saya tego awak..
tapi tego awak dalam hati
jadi..
awak tak pernah dengar all the gud luck and take care hari2..

awak..
hari ini kita duduk semeja..
tapi..
rasa macam jauh giler..
padahal..
tak smpai sedepa

awak..
hari ini berubah situasi..
tapi..
saya still kt sini
padahal kosong tak berisi

awak..
hari ini saya tengok gamba kite senyum..
tapi gambar tinggal gmbar..
nak buang sayang..so simpan dalam peti..

awak..
esok antara kita
ade "balai berlepas"
besok..tak ada besok untuk saya..
besok jugak..tak ada besok untuk untuk awak..

awak..
semoga suatu hari nanti
saya mengingsafkan diri
tak nak ada ego yang tinggi lagi
buat awak sakit hati..

awak..
sebelum awak pergi
hari ini..
kat sini saya janji
semua ini untuk awak
sebab kenal awak adalah anugerah terimdah pernah saya miliki..
TERIMA KASIH AWAK.. :(

Tuesday, 22 November 2011

the moral of story

IKLAN : aku memang minat giler dengan komik ni.banyak da aku kumpul.tapi da hilang n ada yang pinjam tak reti pulang kn balik. i <3 www.gempakstarz.com


dan apa aku nak show buku ni memang terbaik! (yang bawah) semangat aku hilang terus je bukak buku ni.seolah2 ada orang bagi aku semangat! from : billi p.s.lim  harga x mahal pon.dalam rm30. best